Carregant Esdeveniments

ABBA “THE NEW EXPERIENCE” + Festa Disco Anys 80-90’S amb els DJ Mando , Aleix Ap i David Jardí.
Dissabte 9 d’Abril de 2022 al Pavelló Municipal de GANDESA
La història de ABBA va començar a Suècia fa més de cinc dècades. Avui les cançons que van crear  escriure  i produir Benny Andersson i Björn Ulvaeus, i interpretades vocalment amb passió i compromís per Agnetha Fältskog i Anni-Frid “Frida” Lyngstad, es consideren una part important del cànon musical internacional. Al segle XXI, ABBA és més popular que mai.
ABBA THE NEW EXPERIENCE continua difonent els grans èxits amb un espectacle musical i escènic amb el nivell d’exigència que el grup original es mereix. Interpretant les seves cançons amb la mateixa qualitat, elegància i màgia amb què el grup suec va conquistar, i segueix conquerint les llistes d’èxit.
ABBA THE NEW EXPERIENCE ha actuat a prestigiosos esdeveniments i sales com el Festival de Pedralbes, el Festival Diverland, el Festival Internacional de Cambrils, el Festival SOM de Mar de Lloret, l’Auditori de Girona, així com a les Festes Majors de diverses ciutats i municipis (Madrid, Barberà del Vallès, Igualada, Platja d’Aro, Vilafranca del Penedès, etc.).
Per amenitzar i tancar la festa xalarem en los DJ de la Terra Alta , Mando , Aleix Ap i David Jardí.
T’Ho perdràs ?

Organitza : Ajuntament de Gandesa , Nom Calsigos (Associació de Joves de Gandesa) i la  Comissió de Festes.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top