Serveis de la biblioteca

Consulta i informació

Els usuaris poden consultar tot el material que constitueix la col·lecció de la Biblioteca i demanar informació i assessorament.

Servei de préstec

Amb el carnet d’usuari de la Biblioteca de Gandesa, o de qualsevol altra biblioteca integrada a la Xarxa de Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya, es pot agafar en préstec de manera gratuïta un total de 30 documents per carnet (15 llibres, 5 revistes, 5 sonors i 5 vídeos) per un període general de 30 dies.

Les renovacions del préstec es podran fer a través del compte personal del meu Argus, trucant per telèfon o enviant un WhatsApp al 977420555 o escrivint un correu electrònic a biblioteca@gandesa.cat.

  • A domicili

Obert a totes les persones que ho necessitin. Contacteu amb la Biblioteca per fer les vostres peticions. Repartiment sota demanda 

  • eBiblio

Servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.

El servei està disponible a l’adreça http://catalunya.ebiblio.cat. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio disponible per iOS et Android.

  • Préstec interbibliotecari

A través del préstec interbibliotecari es poden sol·licitar, de forma gratuïta, documents a les biblioteques integrades al Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Accés a Internet i Wi-fi

Tenim a disposició dels usuaris ordinadors amb connexió a internet per fer cerques, treballs, consultes, etc. Els primers 30 minuts de connexió són gratuïts, i per cada 15 minuts addicionals es cobraran 20 cèntims.

També us podeu connectar a la xarxa wi-fi des dels vostres dispositius mòbils (tablet, ordinador portàtil o telèfon mòbil) de manera gratuïta.

Reprografia

Servei d’impressió i fotocopies subjecte al preu públic establert, segons l’ordenança fiscal vigent:

  • Din A4 b/n 0’10 €
  • Din A4 color 0’50 €
  • Din A3 b/n 0’30 €
  • Din A3 color 1’00 €

Sala d’estudi infantil i juvenil

Aula a disposició de tots aquells infants i joves que necessitin un espai per treballar en grup. cal sol·licitar permís al taulell.

Sala d’actes

Espai que es pot cedir a les entitats, associacions, col·lectius, particulars i d’altres organismes municipals per a fins culturals i/o educatius, si així ho sol·liciten.

Préstec auriculars

Per sol·licitar en préstec aquest material, cal que es disposi de carnet i es deixi en dipòsit al taulell en el moment de fer el préstec.

Serveis de promoció cultural

Serveis que tenen com a objectiu el foment a la lectura, el suport a la formació i a l’aprenentatge, així com la difusió dels fons bibliogràfics i documentals. Aquests serveis s’oferiran en forma d’activitats, visites guiades, formació d’usuaris, entre d’altres.