Serveis de la biblioteca

Consulta i informació

Els usuaris poden consultar tot el material que constitueix la col·lecció de la Biblioteca i demanar informació i assessorament.

Servei de préstec

Amb el carnet d’usuari de la Biblioteca de Gandesa, o de qualsevol altra biblioteca integrada al Sistema de Lectura Pública de Catalunya, es pot agafar en préstec de manera gratuïta un total de 30 documents per carnet (llibres, revistes, CDs, DVDs, etc.) per un període de 30 dies.

Les renovacions del préstec es podran fer a través del compte personal del meu Argus, trucant per telèfon o enviant un WhatsApp al 977420555 o escrivint un correu electrònic a biblioteca@gandesa.cat.

  • A domicili (al municipi de Gandesa)

Obert a totes les persones que ho necessitin. Contacteu amb la Biblioteca per fer les vostres peticions. Repartiment sota demanda.

  • Comarcal  (#BIBLIOTEERRAALTA)

Servei comarcal de préstec de la Biblioteca de Gandesa destinat a tots els ciutadans dels municipis d’Arnes, Batea, Bot, Caseres, Horta de Sant Joan, El Pinell de Brai, La Pobla de Massaluca, Prat de Comte i Vilalba dels Arcs. Podeu fer les vostres peticions a la Biblioteca de Gandesa i us farem arribar els llibres al vostre Ajuntament. 

  • eBiblio

Servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.

El servei està disponible a l’adreça http://catalunya.ebiblio.cat. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació eBiblio disponible per iOS et Android.

  • Préstec interbibliotecari

A través del préstec interbibliotecari es poden sol·licitar, de forma gratuïta, documents a totes les biblioteques integrades al Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Accés a Internet i Wi-fi

Tenim a disposició dels usuaris ordinadors amb connexió a internet per fer cerques, treballs, consultes, etc. Els primers 30 minuts de connexió són gratuïts, i per cada 15 minuts addicionals es cobraran 20 cèntims.

També us podeu connectar a la xarxa wi-fi des dels vostres dispositius mòbils de manera gratuïta.

Reprografia

Servei d’impressió i fotocopies subjecte al preu públic establert, segons l’ordenança fiscal vigent:

  • Din A4 b/n 0’10 €
  • Din A4 color 0’50 €
  • Din A3 b/n 0’30 €
  • Din A3 color 1’00 €

Sala d’estudi infantil i juvenil

Aula a disposició de tots aquells infants i joves que necessitin un espai per treballar en grup. Cal sol·licitar permís al taulell.

Sala d’actes

Espai que es pot cedir a les entitats, associacions, col·lectius, particulars i d’altres organismes municipals per a fins culturals i/o educatius, si així ho sol·liciten.

Préstec auriculars

Per sol·licitar en préstec aquest material, cal que es disposi de carnet i es deixi en dipòsit al taulell en el moment de fer el préstec.

Serveis de promoció cultural

Serveis que tenen com a objectiu el foment a la lectura, el suport a la formació i a l’aprenentatge, així com la difusió dels fons bibliogràfics i documentals. Aquests serveis s’oferiran en forma d’activitats, visites guiades, formació d’usuaris, entre d’altres.