Activitats a la Biblioteca

Club de Lectura Narrativa Adults

Trobades per compartir lectura, opinions, interessos, sensacions i experiències:

  • Trobades mensuals
  • Coordinació a càrrec de Sílvia Mayans, Marta Barón, Eva Salvadó i Maite Morera

 

 

 

 

 

 

Club de Lectura Poesia Adults

  • Trobades bimestrals

Club Feminista de Lectura 

Club per tal d’apropar a les lectores a diferents gèneres (assaig, novel·la, poesia, narrativa curta) i temàtiques (feminismes, LGTBI, ecologia, economia de cures, interculturalitat, sexualitat, etc.) per a opinar des d’una mirada crítica feminista en les trobades posteriors a les lectures. per compartir lectura, opinions, interessos, sensacions i experiències.

  • Trobades bimestrals
  • Coordinació a càrrec de Judit Ulldemolins, Eva Salvadó i Cinta Roldán

Per inscriure’t a qualsevol dels tres Clubs podeu enviar correu a biblioteca@gandesa.cat o trucant al 977420555

Club de Jocs de Taula

A la Biblioteca de Gandesa des del setembre del 2021, els jocs de taula són una realitat quotidiana. És per això que oferim un espai tots els dilluns de 16.30h a 19h, per a totes les famílies amb infants de 3 a 12 anys que tinguin interès de compartir joc amb altres infants de la seua edat. 

Tanmateix, els usuaris poden sol·licitar algun dels jocs que disposem per jugar a la Biblioteca o emportar-se en préstec qualsevol dia de la setmana.

Us convidem a consultar el catàleg de jocs de la nostra biblioteca al següent enllaç.

L’hora del conte

Aquest any l’hora del conte va a càrrec de la Loli Beltran i es realitza un cop al mes en divendres a les 17h. 

Concurs de Poesia i Narrativa “Lletres al Vent”

L’Ajuntament de Gandesa i la Biblioteca Municipal de Gandesa organitzen el Concurs de Poesia i Narrativa Breu “Lletres al Vent” per promoure la creació literària i el gust per la poesia i la narrativa. 

L’edició actual també ha comptat amb la col·laboració d’Òmnium Terres de l’Ebre que dona suport amb la compra dels llibres en català per als premiats.

Podeu consultar l’acta i les obres premiades d’aquest any 2024 al següent enllaç.

 

Visites guiades

Els centres educatius, llars d'infants, residències de gent gran o altres centres i entitats que ho desitgin, poden sol·licitar una visita guiada a la Biblioteca per conèixer el seu funcionament. Les visites son adaptades al públic visitant.

Formació

La Biblioteca organitza tallers i cursos de formació d’ofimàtica, internet, xarxes socials, cerca d'informació per elaborar el TR, entre d'altres.

Altres 

Durant tot l’any la Biblioteca organitza exposicions, xerrades, conferències, recitals, espectacles i presentacions de llibre on hi pot accedir tothom de manera oberta i gratuïta.