Activitats a la Biblioteca

Club de Lectura Narrativa Adults

Trobades per compartir lectura, opinions, interessos, sensacions i experiències:

  • Trobades mensuals
  • Coordinació a càrrec de Sílvia Mayans, Marta Barón, Eva Salvadó i Maite Morera

 

 

 

 

 

 

Club de Lectura Poesia Adults

  • Trobades bimestrals

Club Feminista de Lectura 

Club per tal d’apropar a les lectores a diferents gèneres (assaig, novel·la, poesia, narrativa curta) i temàtiques (feminismes, LGTBI, ecologia, economia de cures, interculturalitat, sexualitat, etc.) per a opinar des d’una mirada crítica feminista en les trobades posteriors a les lectures. per compartir lectura, opinions, interessos, sensacions i experiències.

  • Trobades bimestrals
  • Coordinació a càrrec de Judit Ulldemolins, Eva Salvadó i Cinta Roldán

Per inscriure’t a qualsevol dels tres Clubs podeu enviar correu a biblioteca@gandesa.cat o trucant al 977420555

Club de Jocs de Taula

A la Biblioteca de Gandesa des del setembre del 2021, els jocs de taula són una realitat quotidiana. És per això que oferim un espai tots els dilluns de 16.30h a 19h, per a totes les famílies amb infants de 3 a 12 anys que tinguin interès de compartir joc amb altres infants de la seua edat. 

Tanmateix, els usuaris poden sol·licitar algun dels jocs que disposem per jugar a la Biblioteca o emportar-se en préstec qualsevol dia de la setmana.

Us convidem a consultar el catàleg de jocs de la nostra biblioteca al següent enllaç.

L’hora del conte

Aquest any l’hora del conte va a càrrec de la Loli Beltran i es realitza un cop al mes en divendres a les 17h. 

Concurs de Poesia i Narrativa “Lletres al Vent”

L’Ajuntament de Gandesa i la Biblioteca Municipal de Gandesa organitzen el Concurs de Poesia i Narrativa Breu “Lletres al Vent” per promoure la creació literària i el gust per la poesia i la narrativa. 

L’edició actual també compta amb la col·laboració d’Òmnium Terres de l’Ebre que dona suport amb la compra dels llibres per als premiats.

Consulta les bases d’aquest any al següent enllaç.

 

Visites guiades

Els centres educatius, llars d'infants, residències de gent gran o altres centres i entitats que ho desitgin, poden sol·licitar una visita guiada a la Biblioteca per conèixer el seu funcionament. Les visites son adaptades al públic visitant.

Formació

La Biblioteca organitza tallers i cursos de formació d’ofimàtica, internet, xarxes socials, cerca d'informació per elaborar el TR, entre d'altres.

Altres 

Durant tot l’any la Biblioteca organitza exposicions, xerrades, conferències, recitals, espectacles i presentacions de llibre on hi pot accedir tothom de manera oberta i gratuïta.