VIIIè Concurs de Poesia i Narrativa Breu “Lletres al vent” 2024

Consulteu l’acta i les obres premiades al següent enllaç.

Novetats Terra Alta 2023-2024

Us deixem amb les publicacions d’autors de la Terra Alta i de temàtica comarcal que hi ha hagut els darrers 12 mesos (abril 2023 – abril 2024). Podeu consultar el butlletí al següent enllaç

També podeu consultar les lectures de km0 que han preparat des de la Central de Biblioteques de les Terres de l’Ebre per a aquest Sant Jordi’ 24. El recull inclou totes les novetats editades de gener a abril d’aquest mateix any. Podeu consultar-lo aquí.

Biblioteca de Gandesa

La Biblioteca de Gandesa és el principal espai cultural i centre públic social de referència a la comarca. Està integrada al Sistema de Lectura Pública de Catalunya i podeu fer ús dels seus serveis si disposeu d’un carnet d’alguna de les biblioteques integrades al Sistema.

Dins l’ampli fons documental que disposa (llibres, revistes, pel·lícules, música, mapes..), hi trobareu una extensa col·lecció de llibres especialitzats en la Batalla de l’Ebre i la Guerra Civil Espanyola, fet que ens ha posicionat com a la segona biblioteca de referència a Catalunya en aquesta temàtica, i un ampli fons especialitzat amb el món del vi, essent la Terra Alta una de les onze Denominacions Origen de Catalunya. El vi en aquesta comarca és el primer motor econòmic i un nexe d’unió i dinamitzador del territori.

Des de la Biblioteca treballem a diari des de la innovació i amb productes actualitzats, per oferir uns serveis de qualitat als nostres usuaris i unes activitats on tothom hi tingui cabuda, amb la finalitat de transformar la biblioteca en un centre d’aprenentatge, preservar i difondre el patrimoni cultural local i comarcal, i fomentar la diversitat cultural que caracteritza al nostre municipi.

Volem que la Biblioteca de Gandesa, sigui la vostra segona casa. Volem que us sentiu còmodes, ben atesos, i trobéssiu tot allò que busqueu! us invitem a venir i descobrir tot el coneixement que la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya us posa al vostre abast!