Biblioteca de Gandesa

La Biblioteca de Gandesa és el principal espai cultural i centre públic social de referència a la comarca. Està integrada al Sistema de Lectura Pública de Catalunya i podeu fer ús dels seus serveis si disposeu d’un carnet d’alguna de les biblioteques integrades al Sistema.

Dins l’ampli fons documental que disposa (llibres, revistes, pel·lícules, música, mapes..), hi trobareu una extensa col·lecció de llibres especialitzats en la Batalla de l’Ebre i la Guerra Civil Espanyola, fet que ens ha posicionat com a la segona biblioteca de referència a Catalunya en aquesta temàtica.

Des de la Biblioteca treballem a diari des de la innovació i amb productes actualitzats, per oferir uns serveis de qualitat als nostres usuaris i unes activitats on tothom hi tingui cabuda, amb la finalitat de transformar la biblioteca en un centre d’aprenentatge, preservar i difondre el patrimoni cultural local i comarcal, i fomentar la diversitat cultural que caracteritza al nostre municipi.

Volem que la Biblioteca de Gandesa, sigui la vostra segona casa. Volem que us sentiu còmodes, ben atesos, i trobéssiu tot allò que busqueu! us invitem a venir i descobrir tot el coneixement que la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya us posa al vostre abast!

Segueix-nos a Facebook

Segueix-nos a Twitter